YES!!! HAVO

Noah image-300x225YES!!! HAVO
Gelukkig Noah is weer een vrolijk en tevreden kind.
Door de entreetoets in groep 7 die teleurstellend was, zijn wij erg geschrokken. Als je weet dat er meer in je kind zit dan een stukje papier laat zien, is het tijd om iets te ondernemen.
Wij gingen op zoek naar kleinschalig en kindgericht onderwijs. Op advies van Noah’s bijles-juf zijn wij op basisschool Onze Toekomst terecht gekomen. Door de rustige, vakkundige en geduldige uitleg van de leerstof ging hij met sprongen vooruit.
De achterstand die hij opgelopen had, werden door begeleiding op maat en een individueel leerplan, waar ook structuur en discipline te vinden is, weg gewerkt.

Noah image-kopie-225x300Noah kreeg al in de eerste maand weer plezier in het leren wat hem stimuleerde om hard door te werken. Hij voelde zich veilig en had ook het idee dat hij weer iets kon, wat voor zijn zelfvertrouwen heel belangrijk was.
Als ouders worden wij regelmatig en goed geïnformeerd over de ontwikkeling van onze zoon. De contacten met de leerkrachten zijn laagdrempelig en warm.
Bij Onze Toekomst telt elk kind als individu en hier wordt het beste uit je kind gehaald. Onze kinderen verdienen het om in een rustige en veilige omgeving te kunnen leren.
Hierna gaat Noah met een sterke basis naar het voorgezet onderwijs. Wie wenst dat niet voor zijn kind.