Tara’s succes op Onze Toekomst

Onze ToekomstAanbevelingen

IMG_0343
Het is bijna voorbij, het is vandaag 31 mei 2018. Nog twee kleine maandjes en dan ga ik naar de Middelbare school het IVKO, sinds groep 6 mijn droomschool en ik het het gehaald!!!!!!!!
In mijn oude school had ik “Kader-advies” gekregen, daar had ik geen geluk mee. 
Zonder basisschool Onze Toekomst zou ik nu op een school geplaatst zijn die ik waarschijnlijk helemaal niet leuk vind. 

Ik ga natuurlijk deze school missen; mijn vrienden, juffen en meesters. Ik zit hier nog maar tien maanden maar het lijkt wel vier jaar. Ik vind dat deze school perfect is en ik zou er niks aan veranderen. Vroeger kon ik bv geen werkwoordspelling en ik had er een hekel aan. Nu heb ik het helemaal geleerd en ik ben er trots op. Dus ik ben blij dat ik op deze school ben gekomen.