Succes Nadine

IMG_1359

Onze dochter is na de herfstvakantie van schooljaar 2016-2017 in groep 8 overgegaan naar Onze Toekomst. De voornaamste reden was dat ze zich niet prettig voelde in de klas en te weinig gehoord werd. Ze ging naar Onze Toekomst met een advies VMBO B/K. In haar eerste intake met Karin werd ons al door Karin duidelijk gemaakt dat onze dochter geen VMBO B/K kind was, omdat ze in haar intake veel interesse toonde om te leren. Het was even spannend in het begin, maar doordat ze die intake had gedaan heeft ze ervaren dat het er prettig en veilig vertoeven was. Ze kreeg bij start een op maat gemaakt programma aangeboden, waar de (eventuele) hiaten werden weggewerkt. Je zag op dat moment ook haar zelfvertrouwen toenemen. Aangezien ze halverwege het jaar was ingestroomd hadden we eigenlijk het plan om haar nog een jaar groep 8 te laten doen. Zeker omdat ze het nogal spannend vond. Zowel Karin als juf Ada gaven haar echter zoveel zelfvertrouwen ook naar ons toe als ouders, dat ze toch naar de middelbare school is gegaan. Haar cito uitslagen waren geweldig VMBO T/Havo. Ze zit nu 1e jaar op het VMBO/T en haalt geweldige cijfers. Op basis van de cijfers kan ze naar de Havo, dus wordt het interessant wat ze wil gaan doen. De stap van onze dochter naar Onze Toekomst is tot op heden onze beste beslissing geweest. Ook als je het afzet tegen de inzet van een RT na schooltijd valt de investering wel mee. Belangrijkste is dat we er een andere dochter voor terug kregen. Zelfverzekerd, rustig, ontspannen en met zelfvertrouwen kijkt ze naar de toekomst, haar toekomst! Karin en Ada en iedereen dank voor de goede begeleiding. Hopelijk kunnen jullie nog veel kinderen helpen hun doelen te behalen.