Vrijdagmiddag Pizza!!!!

Onze ToekomstActiviteiten

Groep 8 heeft de afgelopen week cito’s gemaakt om het advies voor de middelbare school mede te kunnen bepalen. Ook groep 6/7 heeft hard gewerkt en dat mag beloond worden. Je eigen pizza maken en opeten natuurlijk 🙂

Eurowijs

Onze ToekomstActiviteiten

Onze leerlingen kregen les van een gastdocent over de geschiedenis van het geld, de euro, vreemde valuta, veilig pinnen en sparen. Het is belangrijk om kinderen te leren hoe ze met geld moeten omgaan, zodat de later financiële zelfredzaamheid bereiken.

Kerstdiner 2018

Onze ToekomstActiviteiten

Een jaarlijkse traditie bij Onze Toekomst. Het kerstdiner met je ouder(s) bij ons. Iedereen maakt wat lekkers voor bij het diner, kerstmuziek en open haardvuur op de achtergrond in een gezellige kerstsfeer setting. Het was weer erg lekker en geslaagd!!!! Prettige feestdagen en een fijne vakantie allemaal. Tot 7 januari 2019!!!!

Verkeersles: De dode hoek!

Onze ToekomstActiviteiten

2 medewerkers van de gemeente Amsterdam kwamen met een vrachtwagen om de leerlingen te laten zien wat de dode hoek is en hoe ze daar in het verkeer rekening mee kunnen houden om ongelukken te voorkomen. Natuurlijk was er ook een medewerkster van “Het verkeersplein” aanwezig om onze leerlingen via het digibord de gevaren hiervan te laten zien.

Sinterklaas is jarig……..

Onze ToekomstActiviteiten, Uncategorized

Ook dit jaar kwam Sinterklaas weer langs bij Onze Toekomst. Wat een leuke surprises en mooie gedichten waren er gemaakt. We zijn ook zo verwend met cadeautjes en lekkers. Dank u Sinterklaasje en tot volgend jaar!

VR-verkeersles

Onze ToekomstActiviteiten

Camille van het Verkeersplein Amsterdam kwam langs voor een virtual reality verkeersles. Wat een hilariteit om via een app op je smartphone en met een bril door de stad te gaan, terwijl je gewoon op je stoel zit.

Cinekid 2018

Onze ToekomstActiviteiten

Ieder jaar gaan we voor de herfstvakantie naar Cinekid. Het medialab is altijd spectaculair! Er is veel te zien en te doen voor de kinderen.

Buiten werken

Onze ToekomstActiviteiten

Het is half oktober en nog prachtig weer, dus gaan we lekker in de tuin werken!

Kinderboekenweek

Onze ToekomstActiviteiten

Dit jaar staat “vriendschap” centraal in de kinderboekenweek. Ter ere daarvan hebben we een lunch met elkaar en wordt er voorgelezen uit het boek “Oorlog en vriendschap” van Dolf Verroen.