Lustrum

Onze ToekomstNieuws

September 2012 was de opening en start van Basisschool Onze Toekomst. Afgelopen vrijdag 29 september vierden we ons eerste lustrum. Het was fijn om zoveel oud-leerlingen, hun ouders, vrienden, bekenden en belangstellenden te mogen begroeten. Er is veel gebeurd in die 5 jaar en we hebben veel successen geboekt bij de leerlingen. Reinier en Loet vertelden dat we ze goed hebben geholpen met hun dyslexie probleem. Erkan kwam bij ons met een kader advies en zit nu in 2 HaVo. Zijn moeder vond het de beste beslissing ooit hun zoon op Onze Toekomst te plaatsen. Julia zit inmiddels alweer in 4 VWO en Noah in 4 HaVo en…….teveel om op te noemen. Verder hebben we ook afscheid genomen van de voorzitter van het bestuur Ren├ę Savelsberg en zijn opvolger Peter van de Kuit ge├»ntroduceerd. Per 1 december huren we ook de hele begane grond, zodat er meer capaciteit is voor verdere groei. Wij willen nog meer kinderen helpen uit zichzelf te halen wat erin zit. Wij danken iedereen die tot nu toe een bijdrage heeft geleverd aan ons succes. Op naar het volgende lustrum!