Benjamin Warrens

toekomst_211Mijn ouders en ik willen jullie bedanken voor het fantastische jaar in groep 8 van de school

“ONZE TOEKOMST”

Ik kwam op deze school in de laatste groep van het basisschool onderwijs en ik neem afscheid met een geweldig persoonlijk resultaat.

De eerste weken was het even wennen zo’n kleine klas waar je jezelf niet kan verstoppen en praktisch persoonlijk les krijgt. Maar ik ben gegroeid naar een hoog VMBO/HAVO niveau en dat had ik op mijn oude school nooit weten te bereiken. Ook in mijn persoonlijke groei heb ik grote stappen gemaakt. Ik heb meer zelfvertrouwen, ben assertiever in mijn communicatie en ondernemender in het projectmatig werken.

Dankzij alle docenten en medewerkers van Onze Toekomst is dit een enorme basis om mezelf verder te ontwikkelen op het voortgezet onderwijs, en dat wordt het Spinoza Lyceum waar ik graag naar toe ga.
Ik wil iedereen bedanken voor het fijne jaar en zal deze school nooit vergeten. Ik heb hier weer nieuwe vrienden gemaakt. De naam van de school had voor mij niet toepasselijker kunnen zijn, het is zeker voor mij een positief en leerzaam jaar geweest voor MIJN TOEKOMST.

Benjamin Warrens